Stage Technische Dienst – MBO

All Tape Supplies is een wereldwijd opererende aanbieder van professionele zelfklevende tapes aan distributeurs c.q. industriële eindgebruikers. ATS is gevestigd in Tilburg, hier converten wij tape van grote rollen naar kleine rolletjes.

Onderdelen van ATS
ATS is opgedeeld in diverse afdelingen. Waaronder; Productie, logistiek, Sales, Marketing, HR en Finance. ATS is geen masaal bedrijf waardoor er veel samenwerking is tussen de verschillende afdelingen. Geen eentonige stage dus!

Wat ga je doen?
Onder begeleiding van onze TD´er voer je onderhoudswerkzaamheden uit. Denk hierbij aan werkzaamheden aan o.a. onze wikkelmachines, steekbanken maar ook de conveyor belts.

Omdat je werkt in een productie-omgeving is het van belang dat mogelijke storingen snel en goed worden opgelost. Dit doe je door jouw collega van de Technische Dienst te ondersteunen.
Ook ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de gereedschappen en zorg je ervoor dat de werkruimtes netjes en opgeruimd blijven.

Wat verwachten wij van jou?
Als TD’er heb je oog voor detail en ben je creatief en proactief in het oplossen van problemen. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en ´kan niet´ komt niet in jouw woordenboek voor.

Wat biedt ATS jou?
ATS biedt jou een fijne werk-leeromgeving waarin je wordt begeleidt door onze medewerker Technische Dienst. Samen vormen jullie ons Technisch team waarbij onze TD´er heel graag zijn kennis en ervaring wil overdragen op de nieuwe generatie.

Geïnteresseerd?
Neem dan contact op met Ramon of Rianne via work@alltape.eu. We kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden en hoe jouw opleiding het beste aansluiting vindt met onze praktijk.

Zien we jou na de vakantie?

Solliciteer direct