Allround Productiemedewerker

All Tape Supplies is op zoek naar mannen of vrouwen die van aanpakken weten!

Werk jij het liefst in twee ploegen? Wil jij onderdeel zijn van ons hechte team waar veel ruimte is voor zelfsturing? Waar het pakken van kansen en tonen van initiatief wordt beloond en waar kwaliteit hoog in het vaandel staat?

Lees dan snel verder!

Wat ga je als Allround Productiemedewerker bij ATS doen?

Als productiemedewerker maak je deel uit van ons productieproces. Samen met jouw productieteam zorg je ervoor dat alle producten op tijd worden geproduceerd, uiteraard met uitstekende kwaliteit. Onze productieteams werken in twee ploegen, in teams van 2 tot 3 personen, waarbij ieder team bestaat uit een steker en wikkelaar.

Als Allrounder bedien jij onze verschillende machines, voert de juiste grondstoffen in en controleert steeds de kwaliteit van de geproduceerde tapes. Aan de wikkelmachine zorg jij ervoor dat de tapes worden omgewikkeld naar de juiste lengte en zet de orders vervolgens klaar voor het volgende proces. Als operator van de steekbank zorg jij ervoor dat de rollen tape op de juiste breedte er weer uit komen.

Wanneer er kleine storingen zijn aan de machines weet jij die op te lossen en tijdens de ploegenoverdracht en het bordoverleg wordt er van jou een bijdrage verwacht zodat wij onze doelen nog beter kunnen behalen. Jouw inbreng wordt namelijk erg gewaardeerd!

Wat zoeken wij in onze nieuwe Allround Productiemedewerker?

  • LBO -werk en denkniveau;
  • Ervaring in een (technische) productieomgeving.

Verder vinden wij het belangrijk dat je in ons team past, dus ben je flexibel in denken en doen? Iemand op wie wij kunnen rekenen en initiatief toont? Dan zijn Wij op zoek naar Jou!

Wat heeft ATS jou te bieden?

  • Je werkt in twee ploegen (2 weken vroeg, één week laat)
  • boven op jouw bruto maandsalaris krijg je een extra ploegentoeslag van 14%.
  • een prettige werksfeer met fijne collega’s;

En verder ….

Zijn wij opzoek naar collega’s die een langere tijd bij ons willen blijven plakken en samen met onze ATS-familie aan de toekomst van ons bedrijf willen bouwen. Daarom gaan wij het liefst een langdurige werkrelatie met jou aan, zodat wij samen kunnen groeien!

Hoe kan ik solliciteren?
Neem vrijblijvend contact op met Ramon of Rianne via telefoon of e-mail.

Ramon: 013 303 08 25
Email: work@alltape.eu


*Acquisitie na aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

*Wij willen je erop attent maken dat ATS in het kader van privacy zorgvuldig met je gegevens omgaat. Onze volledige privacyverklaring kan je hier vinden. 

Solliciteer direct